A babot már az ókorban is termesztették az Óvilágban, de a mai bableves hozzávalói, az igazán ízletes fajták természetesen Amerikából, azon belül Peru környékéről származnak. A hagyományos paraszti étrendben a szűkebb hétköznapok
A sokoldalú bab - Gasztro Coach Magazin - Alapanyagok
lima bab | Street Kitchen
Szárazbab : Karósbab Zalán
ZKI Zalán bab vetőmag 50 g - Bab - Agropolisz
Bab
Házi füstölt levélbab recept
Karósbab - Zalán (Lima bab) 50 g
Bab termesztése - Részletes útmutató - Zoldsegtermesztes.hu
Bab főzése és élettani hatásai - Tisztán Természetes
Lima bab - intolerancia és allergia
Csákvári Farm - Karácsony Lima bab - Karácsony Holdbab. 75-100 nap Kifejtő babként és száraz babként használható. Gazdag íze van. Hatalmas, kb 2 cm-es babszemek. Nagy hőségben is terem. | Facebook